Een professionele reiniging van uw gevel, door Johan De Groot in Antwerpen

Uw buitengevel is het visitekaartje van uw huis, laat hem onder handen nemen door Johan De Groot!

0486 60 72 36 Contacteer ons

Een vakkundige opknapbeurt voor
uw gevels

De gevel behoort ongetwijfeld tot de belangrijkste onderdelen van uw woning. Het is ten slotte het eerste wat u, bezoekers én voorbijgangers te zien krijgen. De gevel reinigen is dan ook een taak die niet onderschat mag worden en die bijdraagt tot de uitstraling én duurzaamheid van uw woning!

Johan De Groot helpt u als specialist aan een gevel die verzorgd oogt, veel langer meegaat en ook de feel van uw woning positief beïnvloedt. Het reinigen en impregneren van de gevel zijn methodes die wat meer uitleg verdienen.

Het reinigen van de gevel

De gevel reinigen klinkt als een eenvoudige opdracht, maar er is wel degelijk een specifieke aanpak voor nodig. Bij uw specialist in Antwerpen kunt u erop rekenen dat de aanpak voor uw gevel op maat is gesneden. Zo is het mogelijk om de gevel met koud of warm water te laten reinigen, afhankelijk van de ernst van vervuiling. Ook industriële en chemische reiniging zijn mogelijk.

Contacteer ons

Wilt u meer informatie over het reinigen en impregneren van de gevel?
Neem contact op met Johan De Groot in Antwerpen!

De gevel impregneren

U kunt uw gevel ook laten beschermen tegen vochtproblemen. De techniek die hiervoor wordt toegepast, is impregneren of hydrofoberen. Hierbij wordt de gevel dankzij een beschermende laag bestand tegen vocht van buitenaf, waardoor uw hele woning hiervoor gespaard blijft. Kortom, Johan De Groot kan u als geen ander helpen aan een mooiere gevel!